Søk

Kontakt oss

Kløfta skolekorps 
Epost:

Postadresse:
Postboks 196
2041 Kløfta

Org.nr.:
879161762

Kontaktskjema

Kløfta skolekorps øver på Åreppen skole, Trondheimsvegen - Kløfta 139 hver torsdag, fra midten av august til midten av juni. 
Aspiranter øver fra kl. 17.15-18.15
Juniorer øver fra kl. 18.30-20.00
Hovedkorps øver fra kl. 18.00 - 20.15
Alle korps har oppmøte 15 minutter før for å pakke ut instrument, notestativ og finne plassen sin. Tidene som er oppgitt kan endres noe,  spesielt foran konserter og andre arrangementer.

Korpset har fast rekrutteringsperiode i mai/juni hvert år, hvor barn som skal begynne i 2. klasse fra høsten samme året, kan komme å prøve instrumenter. Barna får da invitasjon gjennom skolen. Det er også mulighet for å begynne i løpet av skoleåret, bare ta kontakt med oss når som helst.

I tillegg får alle medlemmene i korpset enetime med spilleinstruktør fra Ullensaker kulturskole. Tidspunkt for denne timen avtales nærmere ut fra hvilket instrument man spiller og hvor man går på skole. Det legges opp til at tidene tilpasses godt til hver enkelt elev.
Det koster kr 2000 pr semester (høst/vår) å være medlem, og det inkluderer instrumentleie, time med instruktør fra kulturskolen og alle øvelser, seminarer og sosiale arrangement. Det eneste som ev. er utenom er egenandel for korpstur som arrangeres hver forsommer. For eksempel var egenandelen i 2022 kr 500 for aspirantturen. Det inkluderte reise, overnatting, mat og inngang på Hunderfossen. Turen for junior og hovedkorps var en 5 dagers tur til Blokhus og Ålborg med Fårup sommarland, der var egenandelen kr 1500, alt inkludert. 

Ullensaker kommune har et stønadstilbud for barn fra familier som trenger økonomisk støtte for å kunne delta i aktiviteter. Ta direkte kontakt med styreleder som håndterer søknader om dette diskret, dersom det er noe dere har behov for.

Har du et barn som vil begynne å spille i korps, er du velkommen innom på en øvelse.  Du kan også sende oss en e-post til sekretær på mojeny@hotmail.com, eller ta direkte kontakt med en av oss i styret ved å velge menypunktet "Styret" øverst.

Når dere er helt klare for å bli med å spille i korps, så last ned innmeldingsskjema på linken nederst, fyll ut og send på e-post til post@klofta.no eller lever til en av de voksne på en øvelse.

Å spille i korps er kjempegøy! Her er bilder fra noen av våre opptredener.
Fra Underholdningskampen 2016 
Fra NM i Larvik 2016
Fra Festkonserten i Ullensaker kulturhus 2018
Innmeldingsskjema Kløfta skolekorps

innmeldingsskjemajuni2022.doc

Last ned
Driftes av Styreportalen AS