Informasjon / Kontakt oss

Kløfta skolekorps 
Epost:

Postadresse:
Postboks 196
2041 Kløfta

Org.nr.:
879161762

Kontaktskjema

Kløfta skolekorps øver på Åreppen skole, Trondheimsvegen - Kløfta 139 hver torsdag, fra midten av august til midten av juni. 
Aspiranter øver fra kl. 17.15-18.15
Juniorer/hovedkorps øver fra kl. 18.30-20.00

Oppmøte er 15 minutter før øvelsen starter for å ha tid til å pakke ut instrument, notestativ og finne plassen sin. Tidene som er oppgitt kan endres noe,  spesielt foran konserter og andre arrangementer.

Korpset har fast rekrutteringsperiode i mai/juni hvert år, hvor barn som begynner i fra tredje klasse og oppover, kan komme å prøve instrumenter og få mer informasjon om korpset. Barna får invitasjon via skolen. Har du barn som skal begynne i andre klasse kan dere også kontakte oss så kan vi vurdere modenhetsnivået og se om tidlig oppstart er mulig.

I år besøkte korpset Bakke og Åreppen barneskole mandag 22. mai og holdt konsert for barna. Vi fikk en fin gjeng nye aspiranter, men har alltid plass til flere! Torsdag 31. august kl. 18.30 samler vi derfor alle interesserte til en ny instrumentprøving sammen med et informasjonsmøte for foreldre og barn på Åreppen skole. Dersom det ikke passer så finner du presentasjonen fra informasjonsmøte her
Har du et barn som ønsker å bli med i korpset så meld det inn ved å sende innmeldingsskjema (se link lenger ned) på epost til post@klofta.no så tar vi raskt kontakt.
Det er også mulig å begynne underveis i løpet av skoleåret, bare ta kontakt med oss på epost eller telefon (se menypunkt "Styret") eller kom innom på en øvelse.

I tillegg til fellesøvelsene får alle medlemmene i korpset enetime med spilleinstruktør fra Ullensaker kulturskole. Tidspunkt for denne timen avtales nærmere ut fra hvilket instrument man spiller og hvor man går på skole. Det legges opp til at tidene tilpasses godt til hver enkelt elev. Noen ganger kan man også avtale samspill i små grupper via kulturskolen.
Det koster kr 2200 pr semester (høst/vår) å være medlem, og det inkluderer instrumentleie, time med instruktør fra kulturskolen og alle øvelser, seminarer og sosiale arrangement. Det eneste som ev. er utenom er egenandel for korpstur som arrangeres hver forsommer. Eksempelvis var egenandelen i 2022 kr 500 for aspirantturen. Det inkluderte reise, overnatting, mat og inngang på Hunderfossen. Turen for junior og hovedkorps var en 5 dagers tur til Blokhus og Ålborg med Fårup sommarland, der var egenandelen kr 1500, alt inkludert. I 2023 gikk korpsturene for de minste til Peter Wessel-festivalen i Larvik, mens de eldste reiste til Scarborough Music Festival i England.
Egenandelene på disse turene var hhv. kr 1000 og kr 3000.

Ullensaker kommune har et stønadstilbud/fadderordning for barn fra familier som trenger økonomisk støtte for å kunne delta i aktiviteter. Ta direkte kontakt med styreleder som håndterer søknader om dette diskret, dersom det er noe dere har behov for. Se kontaktinformasjon under fanen "Styret".

Å spille i korps er kjempegøy! Her er bilder fra noen av våre opptredener.
Fra Underholdningskampen 2016 
Fra NM i Larvik 2016
Fra Festkonserten i Ullensaker kulturhus 2018
Innmelding Kløfta skolekorps

Innmeldingsskjema for Kløfta skolekorps, samt vedtekter og dugnadsreglement finnes på lenkene under:

Innmeldingsskjema Vedtekter Dugnadsreglement
Søk
Driftes av Styreportalen AS