Informasjon / Kontakt oss

Kløfta skolekorps 
Epost:

Postadresse:
Postboks 196
2041 Kløfta

Org.nr.:
879161762

Kontaktskjema

Kløfta skolekorps øver på Åreppen skole, Trondheimsvegen - Kløfta 139 hver torsdag, fra midten av august til midten av juni. 
Aspiranter øver fra kl. 17.15-18.15
Juniorer øver fra kl. 18.30-20.00
Hovedkorps øver fra kl. 18.00 - 20.15
Alle korps har oppmøte 15 minutter før for å pakke ut instrument, notestativ og finne plassen sin. Tidene som er oppgitt kan endres noe,  spesielt foran konserter og andre arrangementer.

Korpset har fast rekrutteringsperiode i mai/juni hvert år, hvor barn som begynner i fra tredje klasse og oppover, kan komme å prøve instrumenter og få mer informasjon om korpset. Barna får invitasjon via skolen. Har du barn som skal begynne i andre klasse kan dere også komme på infomøte så kan vi vurdere modenhetsnivået og se om tidlig oppstart er mulig.

I år besøker korpset Bakke og Åreppen barneskole mandag 22. mai og holder konsert for barna. Torsdag 1. juni kl. 18.30 vil vi samle alle interesserte til en instrumentprøving sammen med et informasjonsmøte for foreldre og barn på Åreppen skole.
Ønsker barnet å bli med i korpset og melder seg inn da, så kan det også hende at vi klarer å ordne slik at instrumentet kan tas med hjem allerede før sommeren.
Det er også mulig å begynne når som helst ellers i løpet av skoleåret, bare ta kontakt med oss.

I tillegg til fellesøvelsene får alle medlemmene i korpset enetime med spilleinstruktør fra Ullensaker kulturskole. Tidspunkt for denne timen avtales nærmere ut fra hvilket instrument man spiller og hvor man går på skole. Det legges opp til at tidene tilpasses godt til hver enkelt elev. Noen ganger kan man også avtale samspill i små grupper via kulturskolen.
Det koster kr 2200 pr semester (høst/vår) å være medlem, og det inkluderer instrumentleie, time med instruktør fra kulturskolen og alle øvelser, seminarer og sosiale arrangement. Det eneste som ev. er utenom er egenandel for korpstur som arrangeres hver forsommer. Eksempelvis var egenandelen i 2022 kr 500 for aspirantturen. Det inkluderte reise, overnatting, mat og inngang på Hunderfossen. Turen for junior og hovedkorps var en 5 dagers tur til Blokhus og Ålborg med Fårup sommarland, der var egenandelen kr 1500, alt inkludert. I 2023 går korpsturene for de minste til Peter Wessel-festivalen i Larvik, mens de eldste reiser til Scarborough Music Festival i England.
Egenandelene på disse turene er hhv. kr 1000 og kr 3000.

Ullensaker kommune har et stønadstilbud for barn fra familier som trenger økonomisk støtte for å kunne delta i aktiviteter. Ta direkte kontakt med styreleder som håndterer søknader om dette diskret, dersom det er noe dere har behov for.

Har du et barn som vil begynne å spille i korps, er du velkommen innom på en øvelse.  Du kan også sende oss en e-post til post@klofta.no, eller ta direkte kontakt med en av oss i styret ved å velge menypunktet "Styret" øverst.

Når dere er helt klare for å bli med å spille i korps, så last ned innmeldingsskjema på linken nederst, fyll ut og send på e-post til post@klofta.no eller lever til en av de voksne på en øvelse.

Å spille i korps er kjempegøy! Her er bilder fra noen av våre opptredener.
Fra Underholdningskampen 2016 
Fra NM i Larvik 2016
Fra Festkonserten i Ullensaker kulturhus 2018
Innmelding Kløfta skolekorps

Innmeldingsskjema for Kløfta skolekorps, samt vedtekter og dugnadsreglement finnes på lenkene under:

Innmeldingsskjema Vedtekter Dugnadsreglement
Søk
Driftes av Styreportalen AS