Vil du spille med oss?

Historie

Forløperen til Kløfta skolekorps ble startet i 1951, under navnet Kløfta Guttemusikk. Ved oppstarten overtok guttemusikken de gamle instrumentene etter Kløfta Hornmusikk, (stiftet i 1922) da de kjøpte nye. Kløfta Guttemusikk opphørte i 1968, men ble reorganisert allerede året etter og har siden 13.11.1969 eksistert som Kløfta Skolekorps. 
Kløfta skolekorps 1969/70
Kløfta skolekorps 1991
Kløfta skolekorps er tilsluttet Norges Musikkorps Forbund, NMF Øst.
Kløfta skolekorps 1999
Kløfta skolekorps 2015
Skolekorpset spiller årlig ved flere lokale tilstelninger. Foruten alltid å gå først i 17.mai-toget, spiller korpset på julegrantenning, Kløftadagen, julaften i kirken og lysmessen til Åreppen skole. Også beboerne ved Kløfta Bo- og aktivitetssenter kan glede seg over korpsbesøk. Av andre aktiviteter byr de på forskjellige konserter og korpset deltar i konkurranser og mesterskap. 

Repertoaret er variert og kan inneholde alt fra storbandmusikk - filmmusikk - pop/rock-potpurrier m.m. til musicaler og marsjer.

Som konsertarena brukes både Kong Rakne i Ullensaker kulturhus, Jessheim og lokaler på Kløfta - gjerne festsalen på Åreppen skole og Ullensaker kirke

Kløfta skolekorps har samarbeidet en del år med Jessheim/Hovin/Mogreina og Ullensaker skolekorps i forbindelse med DM, NM og nyttårs- og festkonserter. 
Søk
Driftes av Styreportalen AS