Siste nytt

Loppemarked 16. september
Tirsdag, 29 August 2023

Årets loppemarked blir LØRDAG 16. september kl 10-16. Alle lopper selges denne dagen, les mer her: Loppemarked — Kløfta skolekorps (portalweb.no) 

Åpen kafé, nyhet: nå også med loddsalg.

Korpstur til England
Tirsdag, 20 Juni 2023

Etter flere års utsettelse så ble det endelig tur til England for de eldste musikantene våre. Det er musikk, vennskap, glede, bading, fornøyelsespark, akvarium, historiske slott og opplevelser for livet! 🎼🎵🥁🎺🎶🎷❤️ For en start på sommerferien! Og nye venner har vi også fått, så gøy å spille sammen med Strømmen og Skjetten skolekorps!

Korpstur for de minste
Onsdag, 14 Juni 2023

Våre yngste musikanter har vært på korpstur til Larvik i helgen. Og korpstur er samhold, glede, is, konsert, bading, samspill, marsjering, mestring, kos, musikk, venner og minner for livet! 🎶☀️🎺🥰

Velkommen som ny musikant
Fredag, 2 Juni 2023

I dag har vi hatt besøk av en flott gjeng ivrige aspirantspirer som vi håper vil melde seg inn i Kløfta skolekorps. Det var mye lyd, store smil og en livlig gjeng som kom sammen med foresatte til infomøte og instrumentprøving. 🎼🎶🎵🎺🎷🥁Fikk du ikke kommet i dag, se mer info om oss og hvordan du melder deg inn på www.kloftaskolekorps.no. Om påmeldingen kommer i løpet av den nærmeste uka vil vi forsøke å få instrument klar til utlevering allerede før ferien så kan man øve litt på egenhånd i sommer! 🎼🎶🎵🎺🎷🥁 Har du lyst til å komme innom og ta en prat med oss om hvordan det er å gå i korps så er vi på plass på Åreppen skole torsdag 15. juni mellom kl. 18 og 19.30.

Åpent hus med instrumentprøving
Mandag, 22 Mai 2023

Kløfta skolekorps holdt to supre rekrutteringskonserter på Åreppen og Bakke skole 22. mai. Det var mange barn fra 2-4 trinn som gjerne ville bli med og spille i korps, så nå håper vi at de får med seg sine foreldre og kommer på åpent hus med instrumentprøving og informasjonsmøte torsdag 1. juni kl. 18.30 på Åreppen skole. Les gjerne mer om oss på siden Informasjon/Kontakt oss, der ligger også innmeldingsskjema. Velkommen! Om du ikke kan komme akkurat denne dagen så ta kontakt så finner vi en løsning!

Hvem får din grasrotandel?
Onsdag, 10 Mai 2023

Alle som tipper hos Norsk Tipping kan be om at de gir Grasrotandelen til et fritt valgt formål av de som er registrert som Grasrotmottager. Å registrer seg som Grasrotgiver er helt gratis for den som tipper, og du bidrar med inntil 7% av beløpet du tipper for. Dette gir gode penger i kassa for den som mottar. Kløfta skolekorps er registrert som Grasrotmottager så gå inn og registrer deg som Grasrotgiver i dag via denne linken Grasrotandelen | Norsk Tipping (norsk-tipping.no) , eller si fra til kommisjonæren neste gang du leverer tipping/lotto, så hjelper de deg. Vi er takknemlig for alle bidrag uansett hvor mye eller lite du spiller for. Del gjerne innlegget slik at flere kan registrere seg også.

Korpset takker for støtten fra Lions Club Kløfta
Tirsdag, 18 April 2023

Like før påske fikk vår nyslåtte styreleder æren av å motta en gave fra Lions Club Kløfta på hele 20 000 kr. Korpset takker ydmykt for tilskuddet som vil glede musikantene framover, men også resten av Kløftas befolkning, som får nyte å høre god korpsmusikk i Kløftas gater og på konserter framover. TUSEN TAKK!

Problemer med mottak av epost skal være løst!
Tirsdag, 28 Februar 2023

Problemene vi har hatt med mottak av epost skal nå være løst. Dersom du har sendt epost og ikke fått svar, eller opplever å få feilmelding ved en senere anledning, vennligst ta kontakt med sekretær Monica på mojeny@hotmail.com.

Festkonsert 2023
Tirsdag, 17 Januar 2023

Endelig kan vi igjen invitere til en festaften med korpsmusikk. Den tradisjonelle Festkonserten med skolekorpsene i Ullensaker er tilbake. Klikk på linken, kjøp billett og kom til Ullensaker Kulturhus søndag 12. februar 🎶🎺🎵🎷

Skolekorpsenes Festkonsert 2023 - Ullensaker (ullensakerkulturhus.no)

Kløfta skolekorps 2022
Fredag, 16 Desember 2022
Selv om starten på året var preget av restriksjoner og innstramminger fikk vi levert en festkonsert på et høyt nivå selv om vi måtte dele oss litt opp og hadde noe mindre lokaler enn hva vi har vært vant til. Endelig kunne vi feire en skikkelig 17. mai med flaggheising, barnetog og jublende barn og korpstur til Lillehammer og Danmark har fått en god plass i minnebanken. I høst leverte musikantene en forrykende flott konsert - det er utrolig gøy å se hva de får til på forholdsvis kort tid. Spesielt de aller minste og ferskeste musikantene våre. Applaus til alle!
De siste ukene har vært fylt av julegrantenning i samarbeid med Kløfta Vel, spilling for beboere på Kløfta bo og aktivitetssenter og ble kronet med en nydelig avslutningskonsert for familie og venner i Jessheim kirke torsdag 15. desember. Nå gjenstår bare årets høydepunkt, nemlig å spille jula inn i Ullensaker kirke på julaften kl. 14, så kan julefreden senke seg. Styret vil takke alle musikanter, foreldre og dirigenter som gjør alt dette mulig. Vi vil også takke Ullensaker kommune for kjærkomment kulturtilskudd til korpsets aktiviteter og vi takker for støtte og godt samarbeid med Kløfta Vel, Kløfta Lions, privatpersoner som har gitt overveldende stor støtte til innkjøp av instrumenter/utstyr og OBOS Jubel som har bidratt med støtte til høstkonsert. Vi ønsker dere alle en god jul og et godt nytt korpsår. Vi ser fram til mange gode musikalske opplevelser i 2023. #Obos
Søk
Driftes av Styreportalen AS