Siste nytt

Skolekorpsenes festkonsert søndag 4. februar
Søndag, 28 Januar 2024

Skolekorpsene i Ullensaker inviterer til sin årlige festkonsert i storstua Kong Rakne i Ullensaker kulturhus. På konsertene får vi høre 3 store korps fra nybegynnere til viderekommende nivå, hvor alle er satt sammen av musikanter fra Kløfta, Jessheim/Hovin/Mogreina og Ullensaker skolekorps. Nesten 200 musikanter i alderen 7-19 år deltar, det vil derfor i år være 2 konserter, husk å kjøpe billett til riktig tidspunkt i forhold til det du helst vil høre.
På konserten kl 14 vil vi få høre flott musikk fra aspirantene og juniorene, samt et par innslag fra hovedkorpset
På konserten kl 16 vil det bli servert flott musikk fra juniorene og hovedkorpset

Velkommen til flotte konserter med feiende flott musikk og masse spilleglede. Vi gleder oss til å se dere i salen! Billetter kjøpes her: Velkommen til Ullensaker Kulturhus 

Loppemarked 16. september
Tirsdag, 29 August 2023

Årets loppemarked blir LØRDAG 16. september kl 10-16. Alle lopper selges denne dagen, les mer her: Loppemarked — Kløfta skolekorps (portalweb.no) 

Åpen kafé, nyhet: nå også med loddsalg.

Velkommen til nytt korpsår!
Fredag, 18 August 2023

Torsdag 17. august hadde vi første øvelse etter sommeren. Vi tok imot nye spente aspiranter og ny dirigent, og det gikk kjempebra. Vi har fortsatt plass til flere i korpset og inviterer derfor til instrumentprøving og infomøte for nye aspiranter og foreldre torsdag 31. august kl. 18.30. Velkommen!

Korpstur til England
Tirsdag, 20 Juni 2023

Etter flere års utsettelse så ble det endelig tur til England for de eldste musikantene våre. Det er musikk, vennskap, glede, bading, fornøyelsespark, akvarium, historiske slott og opplevelser for livet! 🎼🎵🥁🎺🎶🎷❤️ For en start på sommerferien! Og nye venner har vi også fått, så gøy å spille sammen med Strømmen og Skjetten skolekorps!

Korpstur for de minste
Onsdag, 14 Juni 2023

Våre yngste musikanter har vært på korpstur til Larvik i helgen. Og korpstur er samhold, glede, is, konsert, bading, samspill, marsjering, mestring, kos, musikk, venner og minner for livet! 🎶☀️🎺🥰

Velkommen som ny musikant
Fredag, 2 Juni 2023

I dag har vi hatt besøk av en flott gjeng ivrige aspirantspirer som vi håper vil melde seg inn i Kløfta skolekorps. Det var mye lyd, store smil og en livlig gjeng som kom sammen med foresatte til infomøte og instrumentprøving. 🎼🎶🎵🎺🎷🥁Fikk du ikke kommet i dag, se mer info om oss og hvordan du melder deg inn på www.kloftaskolekorps.no. Om påmeldingen kommer i løpet av den nærmeste uka vil vi forsøke å få instrument klar til utlevering allerede før ferien så kan man øve litt på egenhånd i sommer! 🎼🎶🎵🎺🎷🥁 Har du lyst til å komme innom og ta en prat med oss om hvordan det er å gå i korps så er vi på plass på Åreppen skole torsdag 15. juni mellom kl. 18 og 19.30.

Åpent hus med instrumentprøving
Mandag, 22 Mai 2023

Kløfta skolekorps holdt to supre rekrutteringskonserter på Åreppen og Bakke skole 22. mai. Det var mange barn fra 2-4 trinn som gjerne ville bli med og spille i korps, så nå håper vi at de får med seg sine foreldre og kommer på åpent hus med instrumentprøving og informasjonsmøte torsdag 1. juni kl. 18.30 på Åreppen skole. Les gjerne mer om oss på siden Informasjon/Kontakt oss, der ligger også innmeldingsskjema. Velkommen! Om du ikke kan komme akkurat denne dagen så ta kontakt så finner vi en løsning!

Hvem får din grasrotandel?
Onsdag, 10 Mai 2023

Alle som tipper hos Norsk Tipping kan be om at de gir Grasrotandelen til et fritt valgt formål av de som er registrert som Grasrotmottager. Å registrer seg som Grasrotgiver er helt gratis for den som tipper, og du bidrar med inntil 7% av beløpet du tipper for. Dette gir gode penger i kassa for den som mottar. Kløfta skolekorps er registrert som Grasrotmottager så gå inn og registrer deg som Grasrotgiver i dag via denne linken Grasrotandelen | Norsk Tipping (norsk-tipping.no) , eller si fra til kommisjonæren neste gang du leverer tipping/lotto, så hjelper de deg. Vi er takknemlig for alle bidrag uansett hvor mye eller lite du spiller for. Del gjerne innlegget slik at flere kan registrere seg også.

Loppeinnsamling
Fredag, 28 April 2023
Vi samler lopper til høstens loppemarked. Tidspunkt for innlevering er torsdag 1.6 kl 18-19:30 på Åreppen skole. 🤩
Del gjerne det glade budskap med dine venner, og hold også av loppemarkedshelgen 16-17 september. 🥰
Korpset takker for støtten fra Lions Club Kløfta
Tirsdag, 18 April 2023

Like før påske fikk vår nyslåtte styreleder æren av å motta en gave fra Lions Club Kløfta på hele 20 000 kr. Korpset takker ydmykt for tilskuddet som vil glede musikantene framover, men også resten av Kløftas befolkning, som får nyte å høre god korpsmusikk i Kløftas gater og på konserter framover. TUSEN TAKK!

Søk
Driftes av Styreportalen AS